Vereniging

PSV Keizerstad is opgericht in 1979 met als voornaamste doel het bevorderen van de belangstelling voor de uitoefening van de ruitersport, in de meest uitgebereide zin!

Het bestuur heeft een laagdrempelige, positieve uitstraling,  waarbij wij veel waarde hechten aan een goede sfeer, sportiviteit, saamhorigheid en wederzijds respect.

Anton Haukes

Stefanie Aalbers-Otten

Astrid Paauwen

Wedstrijdsecretaris

Cécile Sommerdijk-Janssen

Ramonda Buil

Kim Goris

Els Loeffen

Bestuurslid

De vereniging biedt de mogelijkheid om op een plezierige en veranwoorde wijze de paardensport te beoefenen, passend bij hun ambitie.

Wil je deelnemen aan dressuurwedstrijden, springwedstrijden of samengestelde wedstrijden, maar heb je geen tijd of zin in diverse verenigingsverplichtingen?     Dan ben je bij PSV Keizerstad aan het juiste adres!

Meer informatie over het lidmaatschap PSV Keizerstad vind je op pagina Lidmaatschap!

Op deze pagina kun je ook het aanmeldingsformulier invullen om zo lid te worden bij PSV Keizerstad.

PSV Keizerstad organiseert regelmatig wedstrijden.

Sinds 1987 is Stal Klein Amerika de thuishaven van PSV Keizerstad en daarmee heeft onze vereniging een prachtige wedstrijdlocatie!!

Wedstrijdlocatie: Stal Klein Amerika

Klein Amerika 1